Voor de derde maal griezelen in Bovenkarspel

Op 14 en 15 oktober gaat alweer de derde editie van Halloweenfair West-Friesland Festival van start op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. Een tweedaags buitenevenement in het thema Halloween, waar de kinderen vele uurtjes zoet kunnen zijn.

Het is een non commercieel evenement, opgezet door Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland *StecWF uit Enkhuizen en haar vrijwilligers.

Het festivalterrein is gelegen op een afgezet gebied van Camping de Gouwe Stek/Blote Voetenpad in Bovenkarspel. Het terrein en wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een Halloween wereld. Een beetje eng, maar met een knipoog.

Dit, met een super gezellige braderie met kindgerelateerde producten maar ook leuke producten voor de ouders.

De kinderen kunnen vele handgemaakte spellen spelen als “Botjes vangen”, “oogbal gooien”, “Mep de Minion” en “Poco Loco”. Verder is er een spannend spookdoolhof, Pompoen boogschieten, Marshmallows maken, schminken, pompoenen snijden of kan je jezelf laten verrassen door de verrassende voorspellingen van de Waarzegheks.

Met live entertainment van de getalenteerde oud Enkhuizer Eddie Wester, de Bottle up and Go! band, Theater Academie Enkhuizen, goochelaar Jorido, Kinderkoor Sunshine, Elise van der Deure en Hans, Jessica Sengers, Claude en Sathi Kiambe en vele anderen.

Zaterdagavond wordt het terrein sfeervol verlicht, met een nachtbraderie, een fantastische Poi Show van Randy Keppel, een nog spannender spookdoolhof en een daverend Halloween muziekspecial van de welbekende band uit de regio “What About Bob?”.

Ook kan men coole prijzen winnen met bijvoorbeeld de eerste Miss & Mr. Halloween verkiezing” van West-Friesland of “Raad het woordspel”.

Verder is er genoeg lekkers te eten en te drinken in de kantine en anders uiteraard gewoon bij een van de eetstands buiten of bij de Heksenboet.

Ben je er ook bij?

De Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel

Zaterdag 14 oktober 13 – 21 uur

Zondag 15 oktober 12 -18 uur

Kinderen vrij entree

Stempelkaart activiteiten €3,50

Entree volw. € 3,50 + zaterdagavond

Entree volw. € 2,00 zaterdagavond

 

Voor info en het complete prgramma : https://www.halloweenfair-westfriesland.nl www.facebook.com/halloweenfair

You Tube: https://youtu.be/nYrE-DiUCkE en https://youtu.be/plhjXtO2-GU