Op 15 & 16 oktober 2017 is de eerste editie van de Miss & Mr. Halloween verkiezing van West-Friesland van start gegaan. vele kandidaten hebben hun best gedaan met hun mooie outfits en uitdossingen en zijn gespot door onze fotografen om mee te dingen naar de eerste prijs. De welbekende Koentje Pompoentje Bokaal.

Van de 10 finalisten heeft de jury, bestaande uit Elvira, Maid of Make Up uit Hoorn, Barry Dik, Tattoo artist uit Medemblik, en mede eigenaresse van de Gouwe Stek, Karin de Wit-Buijsman, samen de winnaars uitgekozen.

 

 

Ook zijn de eerste Koentje Pompoentje Bokalen uitgereikt aan de winnaars van de eerste Miss & Mr. Halloween verkiezing van West-Friesland. Van de 10 finalisten heeft de jury, bestaande uit Elvira, Maid of Make Up uit Hoorn, Barry Dik Tattoo artist uit Medemblik en mede eigenaresse van de Gouwe Stek, Karin de Wit-Buijsman.

Winnaars zijn geworden Zahra Bosma Gaarthuis en Barry (Mr. X)

Wil jij op zaterdag 13 oktober 2018 ook de Miss of Mr. Halloween verkiezing winnen en de welbefaamde Koentje Pompoentje Bokaal bemachtigen?  Houd dan deze website in de gaten voor meer info over de deelname.

Een ding kunnen wij je alvast vertellen. De volgende editie wordt het overdag de deelname voor de kleintjes en s’avonds voor de 16 plussers en volwassenen die zich dan kunnen uitleven in hun griezeligheid.