De derde editie van Halloweenfair West-Friesland Festival is weer een feit. Met een team van ongeveer 100 vrijwilligers en samenwerkingen met verschillende organisaties en ondernemingen is hiermee bewezen dat wat een droom kan zijn, uit kan komen.

Met mensen met verschillende achtergronden, bekenden en onbekenden, samen als één grote familie en als een team een knal evenement neerzetten. Het was een groot, leuk en spannend avontuur.

Ditmaal kwamen er, behalve uit de regio, zelfs vrijwilligers uit Den Haag, Heerhugowaard, Hoorn en Zaandam om dit evenement tot een succes te maken. Waarvoor onze grote dank!

Het weer was fantastisch. Voor het eerst was er geen regen en met het zoetje heerste er een ontspannen, doch vrolijke sfeer over het terrein. Vele kinderen en ouderen hebben zich vermaakt met de activiteiten als pompoen snijden, bot vangen, schminken en Marshmallows roosteren.

Maar ook de nieuwe spelen PocoLoco en Pompoen (Kruis)boogschieten bleken een echte hit te zijn. De braderie was vol met de leukste kramen met toffe producten. Ruim 50 standhouders uit alle hoeken van het land hebben hieraan meegedaan.

De live entertainment maakte de dagen compleet met optredens van goochelaar Jorido, Donna Roos, Eddie Wester, Theater Academie Enkhuizen van Menno Leemhuis, de Bottle Up & Go Skiffie band, Kinderkoor Sunshine, Nicky & Hans Malagride, Claude & Sathi Kiambe, Jessica Sengers, Sander & Maddy en tijdens de sfeervol verlichte avondopenstelling de vuurpoishow van Randy & Johan en een spetterende optreden van de band What About Bob?

Verder hebben wij met heel veel plezier als organisatie StecWF, de heksendans voor je gedanst. Heb je deze toch gemist? Misschien zie je ze nog eens opeens verschijnen.

Ook zijn de eerste Koentje Pompoentje Bokalen uitgereikt aan de winnaars van de eerste Miss & Mr. Halloween verkiezing van West-Friesland. Van de 10 finalisten heeft de jury, bestaande uit Elvira, Maid of Make Up uit Hoorn, Barry Dik Tattoo artist uit Medemblik en mede eigenaresse van de Gouwe Stek, Karin de Wit-Buijsman. Winnaars zijn geworden Zahra Bosma Gaarthuis en Barry (Mr. X)

Voorzitter Widia is ook dit jaar niet ontevreden over de opkomst. Het aantal bezoekers die zich de hele dag komen vermaken is groeiende en velen kijken alweer uit naar de volgende editie.

Over 2 jaar hebben we zelfs alweer een 5-jarige jubileum in het vooruitzicht. Daar gaan wij voor!”. Ook wij kijken met plezier uit naar de vierde editie, waar we jullie weer gaan verrassen met nieuwe activiteiten, decorstukken, leuke kraampjes en optredens.

Maar eerst willen wij nog alle bezoekers en standhouders bedanken voor je komst, je positiviteit, alle vrienden, sponsors, organisaties, ondernemingen en artiesten bedanken voor hun steun en uiteraard alle StecWF vrijwilligers een dikke knuffel geven en bedanken voor hun geweldige en wederom onbetaalbare inzet!!!

Samen hebben we het gefixt! Dank aan Hans Schenk & Eelke Winkel van T-Bird uit Venhuizen en Raymond J. voor het verzorgen van het geluid

 

En natuurlijk niet te vergeten; Alle vrijwilligers, vrienden, sympathisanten, sponsors, Trude & Nico, Karin, Petra & Michiel, de eigenaren van Camping De Gouwe Stek en het Blote Voetenpad en Frits & Hetty Scholten. Heel erg ebdankt voor alles en jullie zijn top!!!

“Tot ziens op 13 & 14 oktober 2018, dan gaan we weer knallen met Halloweenfair West-Friesland, maar houd ons in de gaten voor nog meer leuke projecten, want wij zitten niet stil”, aldus voorzitter Widia van StecWF.

Foto’s: https://www.facebook.com/pg/halloweenfair/photos/?tab=album&album_id=2011399535811810

www.halloweenfair-westfriesland.nl www.halloweenfair.nl www.facebook.com/halloweenfair