Halloween fair west-Friesland

Vergeleken met afgelopen editie, gaat deze editie er nog toffer uitzien!

Acht maanden lang hebben de vrijwilligers van Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland, oftewel StecWF,  hun uiterste best gedaan om hele mooie, nieuwe spelletjes voor je te maken. Zoals je zult zien, zijn ze met veel zorg en liefde voor je gemaakt.

halloween fair west-friesland 2016

Er staan meer dan 10 spelletjes voor je klaar als de Kop van Minion, toverstokje poepen, heksenhoed ring gooien, maar ook vele nieuwe spelletjes als “Botjes vangen” (afgeleid van het stokjes vangspel bij Ron’s Honeymoon quiz), “de “Griezelmuur” en “de Griezelballentent”. Geschikt van jong tot oud.

Kop van Minionvoorbeeld spelletjes

Wij willen de kosten laag voor je houden en vragen dan ook geen entree voor de kinderen. Wel hebben we een stempelkaart waarmee onze activiteiten gedaan kunnen worden. Want je begrijpt vast dat onze kosten voor dit evenement ook gedekt moeten worden.

Dit, met een kleine prijs van maar €3,50 per stempelkaart. Een stempelkaart kost €3,50 met 8 stempels t.w.v. €0,50, dus je krijgt zelfs één stempel gratis.

O.a. deze activiteiten kun je met je stempelkaart spelen.

Heksenhoed ring gooien, Slangen happen, Kop van Minion, Botjes vangen, De Griezelmuur. Kaarsjes doven, Schedeltjes werpen, Drakensnot graaien, Oogbal gooien Pompoen snijden, Schminken, Het spookhuis * Onder voorbehoud

Vergeet verder niet onze Heks Harrewar te bezoeken, of de Vampiertandarts. Ook staat de poppenkastspeler voor je klaar om je te laten genieten van eenspannend poppenkast verhaal en ook kun je een wens doen bij de Griezel wensput.

Behalve het bovenstaande is er natuurlijk nog veel meer te doen. Kom zien, speel, geniet en ervaar!

Prijzen entree:

Kinderen vrij entree

Volwassenen €3,00 voor de gehele dag en avond

Volwassenen voor alleen de avond €2,00 (vanaf 19:00 uur)

HALLOWEEN FAIR WEST- FRIESLAND

Pompoen snijden

Natuurlijk hoort bij Halloweenfair West-Friesland het pompoen snijden. Dit jaar worden de pompoenen geleverd door Pompoenboerderij Hetsen uit Onderdijk.

IMG_1920 13580531_2071132609777725_8679635709499853262_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het spookhuis

20151017_DNP_Bovenkarspel_Halloween Fair-1

Het spookhuis wordt ditmaal opgezet i.s.m. met Stecwf en Funprojection uit Enkhuizen. Nog spannender dan afgelopen jaar. Voor in de avond zal het spookdoolhof geschikter worden gemaakt voor de volwassen bezoekers met spannende effecten. Durf jij het aan?

Zo is er nog veel meer voor jou in petto. Ben je ook benieuwd? Zet dan alvast zaterdag en zondag 15 & 16 oktober in je agenda als leuk begin van je herfstvakantie.