Waarom geen gratis entree?

Waarom is ons evenement niet gratis?

Stg. Entertainment & Cultuur West-Friesland is een onafhankelijke non profit stichting en bestaat uit vele vrijwilligers.

Wij hebben geen subsidies en bestaan door o.a. sponsoring, donaties, collectes en eigen inbreng.

Het organiseren en neerzetten van ons Halloweenfair West-Friesland Festival kost ons gewoon veel centjes, tijd en moeite. En dat moet ergens terug komen, anders kunnen wij gewoonweg niet bestaan.

Om het toch toegankelijk te hebben voor degenen met een klein budget hebben wij dan ook de kleine stempelkaart ingevoerd. Voor degenen met een iets groter budget, is er de grote stempelkaart.

Wat doen wij met de centjes?

Alle kosten worden hieruit betaald. Bestaande uit o.a. het kopen van vele materialen, onderdak, vergunningen, het huren van zaken, promotiemateriaal e.d.. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om dit evenement te kunnen organiseren en dat is een heel waslijst.

Wat doen wij met de centjes die over zijn.

Als we centjes over hebben, worden deze allemaal weer geïnvesteerd als startkapitaal voor de volgende editie.

Wat krijg je ervoor terug?

Een tof evenement waar wij zo’n 8 maanden met zeker 30 vrijwilligers alles voorbereiden. Alle spellen en decoratiestukken worden dan ook met liefde door de vrijwilligers met de hand gemaakt. En dat kun je er ook in terugzien. Tijdens het evenement lopen er verder ongeveer 100 vrijwilligers op het terrein rond om het voor jou (en je gezin) naar de zin te maken.

In 10 dagen opbouwtijd (en met 10 dagen afbouwtijd) wordt verder een heel terrein omgetoverd tot een Halloween wereld. Met een super gezellige braderie, vele handgemaakte spellen, diverse andere activiteiten, live entertainment, elke jaar een nieuw, verrassend spookdoolhof, vele figuranten en zo meer. 

%d bloggers liken dit: