Inschrijvingsformulier standhouders 2019 5-jarige Jubileum “Vroegboek korting”

Beste standhouder,

Hoera!!! In 2019 vieren wij wel 2 maal een 5-jarige Jubileum! Van onze non-profit organisatie Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland *StecWF, welke op 13 maart 2014 is opgericht, maar ook van ons evenement Halloweenfair West-Friesland Festival welk op zaterdag 19 oktober én zondag 20 oktober 2019 op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel (NH) van start gaat.

En dit willen wij natuurlijk graag knallend met jou vieren!

Daarom willen wij jou een “vroegboek korting” voor je (NON FOOD) marktkraam aanbieden als jij er met je producten of diensten (weer) bij bent. 

*Voorwaarde is wel dat je factuur voor het betalingstermijn en uiterlijk op 13 maart 2019  is voldaan, want dan vervalt deze actie.

De feestprijzen zijn dan voor jou:

19 & 20 oktober

1 marktkraam 1 x 4 meter 2 dagen €60 (normaal €70,00)

2 marktkramen 1 x 4 meter 2 dagen €110 (normaal €130)

3 marktkramen 1 x 4 meter 2 dagen €135 (normaal €170)

19 of 20 oktober

1 marktkraam 1 x 4 meter 1 dag €35 (normaal €40)

**Deze “vroegboek aanbieding is geldig tot en met 13 maart 2019 en alle prijzen zijn excl. 21% BTW**

***Alleen geldig voor NON FOOD kramen en geldig zolang de voorraad en ruimte voor standplaatsen strekt. (maximaal 50 standplaatsen)

****Vanaf 14 maart 2019 is deze actie afgelopen, worden niet betaalde reserveringen ontbonden en gelden de normale prijzen.

Je kunt je inschrijven via deze link: https://halloweenfair-westfriesland.nl/vroegboek2019 of met onderstaand formulier. Vergeet je niet op de button “send” onderaan te drukken? Als het.verzonden is, krijg je direct een bevestiging van ontvangst te zien. Zo niet, dan nog eens graag op “send” drukken.

Wil je onze avonturen volgen? Dan kan dat via: StecWF Facebook & de Facebook van Halloweenfair West-Friesland

 

Wat is Halloweenfair West-Friesland?

Halloweenfair West-Friesland is een thema Festival is gelegen op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. Het terrein van de Halloweenfair is ongeveer 4000m2 en 50 standplaatsen. Doelgroep kinderen, ouders, families, jeugd en tussen de 3000-4000 bezoekers. Met een hele gezellige en sfeervolle (avond) braderie, vele spellen en activiteiten, elk jaar een nieuw spookdoolhof, muziek, dans en theater en vele figuranten.

Dit evenement wordt door ongeveer 100 vrijwilligers opgezet. Er gaat een voorbereiding van 8 maanden vooraf, waarvan 10 dagen opbouwtijd, 2 dagen evenement en 24 dagen afbouwen en opruimen. Vele decorstukken en decoraties zijn dan ook met zorg, liefde en met de hand gemaakt, maar ook het terrein en de standplaatsen worden met zorg en vlijt opgebouwd.

Voor dit evenement hebben wij plaats voor standhouders met kindgerelateerde producten, maar ook producten voor de jeugd en en natuurlijk de ouders. Van speelgoed, gadgets, kleding voor jong en oud, hebbedingetjes, ambachten, brocante, lifestyle-, – biologische- en gezondheidsproducten, spirituele producten en producten in het thema Halloween, e.d. De feestdagen komen erna aan, dus een goed moment om hierop in te spelen.

Enige positieve reacties van standhouders die wij hebben mogen ontvangen tijdens de voorgaande edities en waarvoor onze grote dank!

Stones2Heal; Wij vonden vooral de diversiteit aan bezoekers heel leuk om mee te maken. Dat het echt was voor jong en oud. En wat geweldig wat jullie allemaal voor de kinderen hebben georganiseerd! En de prachtige opmaak van iedereen, wat hebben wij daar van genoten! Geweldig om naar te kijken, wat hebben jullie er een werk van gemaakt. Wij maken een diepe buiging voor jullie, geweldig!

Glens’Patat: Er is heel duidelijk te zien hoeveel energie in het evenement zit (bv decor) er is een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Imkerij de Kort: ik heb gemerkt dat er erg veel werk in de organisatie is gestoken. leuke locatie en mooie aankleding.
Je zou het niet zeggen in zo’n griezelige tijd, maar ik vond het erg gezellig.

 

Enige veranderingen voor aankomende editie, waarvan sommige zijn ontstaan door de *feed-back van onze standhouders van afgelopen editie. Waarvoor onze dank!

 1.   Dit jubileumjaar is de avondopening op zaterdag tot 22:00 uur. Dus 1 uurtje langer (13:00-tot 22:00 uur)
 2. *Normaal krijgt elke standhouder per dag 2 koffie/theebonnen. De standhouders die dit jaar ook tijdens de zaterdagavond staan, krijgen 2 koffie/theebonnen extra.
 3. *De entertainment zal voldoende worden ingevuld om de bezoekers rond/tijdens etenstijd tot het einde van de zaterdagavond en het einde van de zondag op het terrein te houden.
 4. *Jouw kortingsbon actie! Wij staan erom bekend dat wij veel promotie maken en dit jaar willen wij de standhouders er graag nog meer bij betrekken.
  Vandaar dat wij je dit Jubileumjaar jaar aan jou vragen om een speciale Halloweenfair West-Friesland kortingsbonnen actie te maken. Met bijvoorbeeld een speciaal, apart of een (griezelig) grappig product of dienst waarvan jij denkt dat de mensen naar jouw stand moeten komen.
  Voorwaarde is wel dat deze kortingsbon actie uitsluitend geldig is tijdens onze Halloweenfair en tijdens onze promotie activiteiten door het jaar heen en dat deze niet bij andere Halloweenfairs,- of andere Halloween evenementen, welke voor ons evenement (19 en 20 oktober 2019) van start gaan, wordt gebruikt. Je kunt je kortingsbon voor eind maart 2019 naar ons toe mailen.

Vanaf Koningsdag beginnen wij namelijk met onze promotie(acties). Wij hebben dan tijdens Koningsdag Grootebroek onze eigen Griezelstraat met o.a. een “Rat van Avontuur” waarmee wij o.a. vrij entree en stempelkaarten verloten en waarmee wij jouw stand, met jouw speciale kortingsactie, alvast mee kunnen promoten. Doe je mee? Dan graag je kortingsbon na je betaling van je factuur mailen naar stecwf@gmail.com o.v.v. je naam en organisatienaam..

Mocht je bij de vorige (4e) editie 2018 aanwezig zijn geweest en nog feed-back willen geven, dan kun je dat via dit formulier doen:

https://stecwf.nl/feedback-standhouders-halloweenfair-west-friesland-2018/

Wij streven er uiteraard naar om kramen met exact dezelfde producten te vermijden, maar kunnen dit niet garanderen.

Adres:

Camping de Gouw Stek

De Gouw 11

1611 BS Bovenkarspel

Openingstijden:

Zaterdag 19 oktober 13:00 uur tot 22:00 uur en Zondag 20 oktober 11:00 uur tot 18:00 uur

Wellicht tot (weer) ziens!

 

 

  Inschrijvingsformulier standhouders 2019 5-jarige Jubileum Halloweenfair West-Friesland

 • Section

 • Section

 • Section

 • De Wet AVG betreft uw gegevens, is hierbij van toepassing

 

Fieldset

   

  Verification

   

   

  %d bloggers liken dit: