Halloweenfair West-Friesland 2015 was een succes!

De eerste editie van Halloweenfair West-Friesland o.l.v Stec WF, was een geweldige ervaring. Zeker 70 vrijwilligers hebben deze twee dagen hun best gedaan om het terrein van Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel om te toveren naar een heus Halloween festivalterrein.

Er was van alles te doen. Van pompoen snijden tot spelletjes als toverstokje poepen, heksenring gooien en de Kop van Minion, maar ook een heus griezeldoolhof was er gebouwd, waar menigeen de kriebels kreeg.

Dat het een beetje regende, mocht de pret niet drukken. De Thrillerdansen van Enkhuizer Balletschool, Theater en zang van Joost van Eijk Art, de muziek van Yolanda van Zoolingen en Popkoor Just Us en de vrolijke banjo geluiden van de Bottle up and go skiffie band, maakten dat het enorm gezellige dagen waren, waar vele kinderen, maar ook vele ouders meededen aan de spelletjes.

Ook Heks Hupsakee van Sprookjeswonderland en heks Halloween waren dit weekend neergestreken en hebben hun ronden op de velden gedaan.

Onvergetelijk was de braderie. Dat maakte het plaatje compleet. Zeker 64 kraamhouders hadden hun mooie producten bij ons uitgestald, en zelfs tegen het einde van het evenement, kwamen wij erachter dat een kraamhouder er zomaar (illegaal) tussen is gaan staan. Zo graag wou hij erbij zijn met zijn producten.

Je kon er Halloween artikelen vinden tot aparte Keltische producten en ook nog lekker eten. Voor een paar uur was je in ieder geval wel onder de pannen.

Alle positieve feed back van de kraamhouders, gasten, de locatiehouders én de vrijwilligers maken al met al dat wij alweer uitkijken naar de volgende editie. Dus hou onze websites in de gaten want …

WE KOMEN TERUG!!!

Meer foto’s hier