Standhouders begeleidend info bij inschrijfformulier

10 oktober

Beste standhouder,

Welkom op de officiële website van Halloweenfair West-Friesland, met dit jaar de tweede editie van ons festival.

De voorbereidingen zijn in volle gang en je kunt je jezelf nu eindelijk inschrijven.

Datum is in de eerste week van de Herfstvakantie, als velen vrij zijn, en wel op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016 op Camping de Gouwe Stek (Blote Voetenpad) in Bovenkarspel.

Wat is Halloweenfair Westfriesland?

Zeker 70 vrijwilligers zullen deze twee dagen hun best weer doen om het terrein van Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel om te toveren naar een heus Halloween festivalterrein. Dit terrein beslaat zo’n 4000 m2 aan oppervlakte.

Wij mogen erg tevreden zijn over de opkomst van afgelopen editie onder ons regie. Het afgelopen jaar hebben wij rond de 2000 bezoekers mogen ontvangen en ons streven is het aankomende jaar zeker het dubbele te behalen.

Alle feed-back en tips vanuit o.a. enquêtes, de positiviteit van alsmede de standhouders, de gasten, de locatiehouders én de vrijwilligers maken al met al dat wij veel geleerd hebben en alweer uitkijken naar de volgende Halloweenfair West-Friesland, wat nog vernieuwender en verrassender zal worden.

Wat is er te doen?

Er is dan een gezellige markt  / braderie. Deze biedt een ruime keuze aan, spirituele- en fantasy producten, Keltische producten, ambachten en lifestyle producten, brocante, raritieiten, handgemaakte producten, leuke hebbedingetjes en natuurlijk Halloween gerelateerde producten.

Ook Food kramen met lekkere snacks, hapjes, kazen e.d. zijn natuurlijk welkom. En verleen je een dienst of heb je een leuk idee, dan kun je natuurlijk even contact met ons opnemen om te bekijken of het in het concept past. Hier alvast een lijst met standhouders die al betaald hebben en die erbij zijn om te controleren of wij al van uw product(en) voorzien zijn.

Organisaties als stichtingen en verenigingen kunnen even contact met ons opnemen voor een gereduceerde prijs.

Er is verder van alles te doen. Van workshops pompoen snijden en spookjes maken tot spelletjes als o.a. toverstokje poepen, heksenring gooien en slaan op de Kop van Minion, maar ook zal er een heus griezeldoolhof worden gebouwd, waar menigeen de kriebels van krijgt.

Zoals je gewend bent wordt de dag verder weer omlijst met leuke decoraties, muziek, dans, zang, theater en diverse figuranten e.d. en krijg je van ons elke dag van het evenement, 2 bonnen per persoon (max.2) voor koffie of thee en een vuilniszak voor je vuilnis en de zorg van onze organisatie en vrijwilligers.

Doelgroep

Doelgroep is volwassenen, families en kinderen, maar ook mensen die erg thema/lifestyle gericht zijn en de andere themagerichte evenementen in het land bezoeken.

Datums en openingstijden

zaterdag 15 oktober 12:00 uur tot 21:00 uur

Zondag 16 oktober 12:00 uur tot 18:00 uur

Prijzen

Zie inschrijfformulier Standhouders* die u kunt downloaden of aanvragen via info@halloweenfair-westfriesland.nl of stecwf@gmail.com. De prijzen zijn excl. 21% BTW

Web vermelding

Na inschrijving en betaling van het volledige factuurbedrag, zal uw bedrijfsnaam c.q. webadres op de officiele www.halloweenfair-westfriesland.nl website vermeld worden.

Inschrijfformulier Standhouders*

Het inschrijfformulier Standhouders* kunt u downloaden via bijgevoegde link of aanvragen via mail: info@halloweenfair-westfriesland.nl. De prijzen zijn excl. 21% BTW

Extra info

Houd er wel rekening mee dat er geen (alcoholisch) drinken en pompoenen verkocht mogen worden, aangezien wij dit onder eigen beheer doen.

Ook besteden we wel erg veel aandacht aan het selecteren van de standhouders en streven wij ernaar om dubbele kramen met dezelfde producten te vermijden.

Halloweenversiering en verlichting

Uiteraard zorgen wij zelf voor versiering en verlichting van het terrein, maar om de sfeer van het thema Halloween te behouden, verwachten wij van je dat je jouw kraam of standplaats(en) in Halloween thema versierd en zelf voor sfeervolle verlichting voor je kraam zorgt. Per slot wil je in de avond toch ook gezien worden.Wil je hiervoor geen stroom aanschaffen, raden wij je verlichting met batterijen aan.

Het terrein wordt door ons verlicht.

Mocht je verder twijfelen of je product/dienst erbij past of niet al ingeschreven staat kun je voor de zekerheid uiteraard even contact met ons opnemen.

Overnachting op de Camping

Kom je van ver weg en wil je lekker in de buurt blijven bij jouw spullen? Dat kan natuurlijk!

Camping de Gouwe Stek heeft betaalbare slaapplaatsen en tevens ruimte voor campers of tenten.

Houd er rekening mee dat je niet zonder toestemming van de beheerder Trude op het terrein in uw auto, kraam of tent op het campingterrein mag overnachten.

Voor meer info bel Trude en vermeld Widia van Stec WF/ Halloweenfair WF bij uw prijsaanvraag. 0228-516958 of 06-36171778 http://www.degouwestek.nl/

Eigen risico achterlaten spullen op standplaats

Als je 2 dagen komt, kun je je spullen op de standplaats laten staan, mits goed afgedekt c.q. afgesloten. Dit geschiedt op eigen risico. Wij dragen er zorg voor dat het terrein wordt afgesloten en beveiliging ronddloopt, maar kunnen uiteraard niet alles voorkomen.

Verdere informatie

Verdere informatie als opbouwdagen. tijden en standplaatsen e.d. zul je ruim van te voren van ons ontvangen. Uiterlijk 2 weken voor aanvang evenement. FAQ standhouders e.d. kun je vinden op www.halloweenfair-westfriesland.nl

Foto’s Halloweenfair Westfriesland 2015 op Facebook

Om een indruk te krijgen van de afgelopen editie kun de foto’s van afgelopen editie vinden. 

Wij zien uit naar de volgende editie en het zou echt top zijn als je er (weer) bij bent. Met het motto om samen weer een heel mooi evenement neer te zetten.

We zien je inschrijving dan ook graag tegemoet komen.

FAQ Standhouders

Vergeet verder niet onze FAQ Standhouders door te nemen.