Standhouder van het jaar!

Standhouder van het jaar!

Standhouder van het jaar 2020! Voor dit jaar hebben we een nieuwe Standhouder van het jaar! Ditmaal is de gelukkige standhouder Autorijschool (& Diamond Painting) Hilda de Droog uit Bovenkarspel. Een van de beste autorijlesscholen uit de omgeving.”

Zij heeft één gratis marktkraam gewonnen en extra promotie gewonnen.

“Autorijschool Hilda de Droog is een eenmanszaak met goede afgeronde training en opleidingen. U kunt erop vertrouwen dat u dus een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding krijgt”.

“Ik geloof in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat mij betreft altijd aan de basis van tevreden klanten / leerlingen. Mijn goede naam en faam dien ik bij iedere leerling opnieuw weer waar te maken. Dit doe ik door met goed materieel in een zo kort mogelijke tijd een uitstekende rijopleiding te geven”. 

 

Standhouder van het jaar 2019! Het afgelopen jaar ging de titel “Standhouder van het jaar” naar Arno de Stroopwafelman uit Enkhuizen. Een van de standhouders van het eerste uur en een fantastisch mens. Alom bekend in de omgeving en daarbuiten … “De lekkerste stroopwafels haal je bij Arno”.

“Arno’s stroopwafelkraam biedt u op ambachtelijke wijze bereide stroopwafels, kruimels, en cadeauartikelen”.

Wil jij ook meedingen naar de titel “standhouder van het jaar” en een gratis marktkraam winnen? Betaal op tijd en doe automatisch mee!

Inschrijfformulier standhouders 

 

 

%d bloggers liken dit: