Inschrijving Standhouders Halloweenfair West-Friesland

STANDHOUDER. JE KUNT JE NOG INSCHRIJVEN!

Halloweenfair West-Friesland Festival, ondertussen een begrip geworden in West-Friesland, is een familie en kinderevenement welke met de Herfstvakantie op 20 en 21 oktober voor de vierde maal van start gaat op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. (NH)
Het terrein wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een “Halloween Wereld” waar jong en oud vele uurtjes zoet kunnen zijn. Dit om weer duizenden bezoekers uit heel Nederland te ontvangen en te vermaken. Een beetje eng, maar met een knipoog
Dit, met een oergezellige (avond) braderie met wel 50 standplaatsen met de tofste producten, vele leuke spellen, een spannend spookdoolhof, een Miss & Mr. Halloween verkiezing, muziek, figuranten en zo meer.
Voor dit evenement zijn we op zoek naar standhouders met kindgerelateerde producten, maar ook producten voor de jongeren en ouders. Van speelgoed, gadgets, kleding voor jong en oud, hebbedingetjes, ambachten, brocante, lifestyle-, – biologische- en gezondheidsproducten, spirituele producten en producten in het thema Halloween, e.d.
klik HIER voor de producten die tot dusver verkrijgbaar zijn.

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL 21% BTW

(FOODPRODUCTEN/SNACKWAGENS EN SNOEP ZIJN WIJ HELAAS AL VAN VOORZIEN)
Ben je een non profit organisatie? Dan kun je even contact opnemen voor een gereduceerd tarief.
Adres: Camping de Gouwe Stek
De Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel

 

Openingstijden:
Zaterdag 20 oktober 13:00 – 21:00 uur 
Zondag 21 oktober   11:00 – 18:00 uur
Verder verzoeken wij je om je kraam/stand in thema te bekleden en een EU stekker te regelen als je stroom nodig hebt en zelf voor de zaterdagavond extra verlichting (op batterij) mee te nemen voor je kraam. Uiteraard wordt je kraam en het terrein verlicht, maar om er zeker van te zijn dat je producten er goed uit komen te zien.
Stroomaansluiting is 3KWH per gebruiker. We hebben een beperkt capaciteit aan stroom dus vol is vol. Magnetrons, kookstellen en andere “zware” apparaten zijn dan ook niet toegestaan.

* De algemene standhouders voorwaarden,betalingsvoorwaarden en de huisregels zijn van toepassing. Aangeraden wordt om deze even door te nemen.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

 

    Inschrijvingsformulier standhouders 2018

  • Section

 

Verification

%d bloggers liken dit: