Halloweenfair in Bovenkarspel

Inschrijving Standhouders Halloweenfair West-Friesland

*** Ja, onze datum is verzet naar 20 en 21 oktober 2018!!! Er zijn in het weekend van 13 en 14 oktober namelijk bij nader inzien te veel leuke, grote evenementen met dezelfde doelgroepen in de regio. Te denken als de Streekbos Survival Run, Unicef loopdag, de Grote Klipperrace, Zuiderzeemuseum en dat worden er wel meer ***

STANDHOUDER. DE INSCHRIJVING IS GEOPEND! WEES ER OP TIJD BIJ!

Het is weer zover! Op 20 & 21 oktober 2018, gaat ons Halloweenfair West-Friesland Festival in Bovenkarspel voor de vierde maal van start en jij kunt er (weer) bij zijn met je leuke producten en diensten.
Een evenement voor jong en oud, in het thema Halloween, gehouden op een afgesloten terrein van Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. Het terrein is deze dagen omgetoverd tot tot een heus Halloween wereld (met een knipoog) en beslaat ongeveer 4000m2 en het afgelopen jaar hebben wij tussen de 3000 en 4000 bezoekers mogen ontvangen.
Dit, met een oergezellige braderie met wel 50 standplaatsen, vele leuke spellen, een spannend spookdoolhof, een Miss & Mr. Halloween verkiezing, muziek, figuranten en zo meer.

Enthousiaste standhouders zijn hierbij uitgenodigd om zich in te schrijven.

Voor dit evenement zijn we op zoek naar kindgerelateerde producten, maar ook voor de jongeren en ouders. Van speelgoed, gadgets, kleding voor jong en oud, hebbedingetjes, ambachten, brocante, lifestyle-, – biologische- en gezondheidsproducten, spirituele producten en producten in het thema Halloween, e.d. (Snackwagens en schepsnoep zijn wij al van voorzien)
Ben je een non profit organisatie? Neem dan even contact op voor een gereduceerd tarief.
Openingstijden:
Zaterdag 20 oktober 13:00 – 21:00 uur 
Zondag 21 oktober   11:00 – 18:00 uur
Verder verzoeken wij je om je kraam/stand in thema te bekleden en een EU stekker te regelen als je stroom nodig hebt en zelf voor de zaterdagavond extra verlichting (op batterij) mee te nemen voor je kraam. Uiteraard wordt je kraam en het terrein verlicht, maar om er zeker van te zijn dat je producten er goed uit komen te zien.
Stroomaansluiting is 3KWH per gebruiker. We hebben een beperkt capaciteit aan stroom dus vol is vol. Magnetrons, kookstellen en andere “zware” apparaten zijn dan ook niet toegestaan.

* De algemene standhouders voorwaarden en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing. Aangeraden wordt om deze even door te nemen.

 

    Inschrijvingsformulier standhouders 2018

  • Section

 

Verification

%d bloggers liken dit: