Halloweenfair in Bovenkarspel

Inschrijving Standhouders Halloweenfair West-Friesland

STANDHOUDER. JE KUNT JE NOG INSCHRIJVEN!

Halloweenfair West-Friesland Festival, ondertussen een begrip geworden in West-Friesland, gaat met de Herfstvakantie op 20 en 21 oktober van start op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel.
Het terrein wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een “Halloween Wereld” waar jong en oud vele uurtjes zoet kunnen zijn. Dit om weer duizenden bezoekers uit heel Nederland te ontvangen en te vermaken. Een beetje eng, maar met een knipoog
Dit, met een oergezellige braderie met wel 50 standplaatsen, vele leuke spellen, een spannend spookdoolhof, een Miss & Mr. Halloween verkiezing, muziek, figuranten en zo meer.

Enthousiaste standhouders zijn hierbij uitgenodigd om zich in te schrijven.

Voor dit evenement zijn we op zoek naar kindgerelateerde producten, maar ook voor de jongeren en ouders. Van speelgoed, gadgets, kleding voor jong en oud, hebbedingetjes, ambachten, brocante, lifestyle-, – biologische- en gezondheidsproducten, spirituele producten en producten in het thema Halloween, e.d. (Snackwagens en schepsnoep zijn wij al van voorzien)
Ben je een non profit organisatie? Neem dan even contact op voor een gereduceerd tarief.
Openingstijden:
Zaterdag 20 oktober 13:00 – 21:00 uur 
Zondag 21 oktober   11:00 – 18:00 uur
Verder verzoeken wij je om je kraam/stand in thema te bekleden en een EU stekker te regelen als je stroom nodig hebt en zelf voor de zaterdagavond extra verlichting (op batterij) mee te nemen voor je kraam. Uiteraard wordt je kraam en het terrein verlicht, maar om er zeker van te zijn dat je producten er goed uit komen te zien.
Stroomaansluiting is 3KWH per gebruiker. We hebben een beperkt capaciteit aan stroom dus vol is vol. Magnetrons, kookstellen en andere “zware” apparaten zijn dan ook niet toegestaan.

* De algemene standhouders voorwaarden en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing. Aangeraden wordt om deze even door te nemen.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

 

    Inschrijvingsformulier standhouders 2018

  • Section

 

Verification

%d bloggers liken dit: