Inschrijving Braderie is gesloten!

Helaas is de inschrijving voor de standhouders voor de 5e editie van Halloweenfair West-Friesland gesloten! Het spijt ons! We hebben ondertussen al een aardig aantal standhouders moeten afwijzen, maar voor dit jaar zijn wij vol! Maar onze fantastische sponsor MH Partyverhuur is er wel bij! 

De laatste plaatsen voor de Halloweenbraderie! Wij hebben een aantal plaatsen over  voor NON FOOD standhouders voor ons 5-jarige jubileum editie van Halloweenfair West-Friesland over, wat op 19 en 20 oktober 2019 op Camping de Gouwe Stek /Blote Voetenpad in Bovenkarspel gaat plaatsvinden.

Dit met kind en familie gerelateerde producten, maar ook producten voor de ouders. Van speelgoed, gadgets, kleding voor jong en oud, hebbedingetjes, ambachten, brocante, lifestyle-, – biologische- en gezondheidsproducten, spirituele producten en producten in het thema Halloween, e.d.

(Snoep, speelgoed en warme snack FOOD producten zijn wij al in voorzien)

(Snoep en warme snack FOOD producten zijn wij al in voorzien)

Wat is Halloweenfair West-Friesland? Halloweenfair West-Friesland is een thema pop up pretpark en is gelegen op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. (NH) Het terrein van de Halloweenfair is ongeveer 4000m2 en 50 standplaatsen. Doelgroep kinderen, ouders en families, met tot nu toe tussen de 3000-4000 bezoekers, doch groeiende. Met een hele gezellige en sfeervolle (ook een avond) braderie, vele spellen en activiteiten, elk jaar een nieuw spookdoolhof, muziek, dans en theater en vele figuranten.

Dit project wordt door ruim 100 vrijwilligers, vanuit non profit stichting Stg. Entertainment & Cultuur West-Friesland (StecWF), opgezet. Er gaat een voorbereiding van 8 maanden vooraf, waarvan 10 dagen opbouwtijd, 2 dagen evenement en 10 dagen afbouwen en opruimen. Vele decorstukken en decoraties zijn dan ook met zorg, liefde en met de hand gemaakt, maar ook het terrein en de Braderie worden met zorg en vlijt opgebouwd.

Je kunt je inschrijven via deze link  of met onderstaand formulier.

Vergeet je niet op de button “send” onderaan te drukken? Na verzenden krijg je direct een bevestiging van ontvangst te zien. Zo niet, dan nog eens graag op “send” drukken.

Met je inschrijving maak je ook nog kans om ere standhouder van het jaar te worden voor de volgende editie in 2020. Deze ere standhouder krijgt dan een gratis standplaats, gratis koffie en thee en toegang voor de andere evenementen die wij tussendoor organiseren.

Dit jaar was Arno de Stroopwafelman uit Enkhuizen de gelukkige winnaar!

*Standhouders die zich al ingeschreven hebben en betaald hebben, dingen automatisch mee.

Arno de Stroopwafelman

Wil je onze avonturen volgen? Dan kan dat via: StecWF Facebook & de Facebook van Halloweenfair West-Friesland

Enige positieve reacties van standhouders die wij hebben mogen ontvangen tijdens de voorgaande edities en waarvoor onze grote dank!

Stones2Heal; Wij vonden vooral de diversiteit aan bezoekers heel leuk om mee te maken. Dat het echt was voor jong en oud. En wat geweldig wat jullie allemaal voor de kinderen hebben georganiseerd! En de prachtige opmaak van iedereen, wat hebben wij daar van genoten! Geweldig om naar te kijken, wat hebben jullie er een werk van gemaakt. Wij maken een diepe buiging voor jullie, geweldig!

Glens’Patat: Er is heel duidelijk te zien hoeveel energie in het evenement zit (bv decor) er is een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Imkerij de Kort: ik heb gemerkt dat er erg veel werk in de organisatie is gestoken. leuke locatie en mooie aankleding. Je zou het niet zeggen in zo’n griezelige tijd, maar ik vond het erg gezellig.

Enige veranderingen voor aankomende editie, waarvan sommige zijn ontstaan door de feed-back van onze standhouders van afgelopen editie. Waarvoor onze dank!

  1. Dit jubileumjaar is de avondopening op zaterdag tot 22:00 uur. Dus 1 uurtje langer (13:00-tot 22:00 uur)
  2. *Normaal krijgt elke standhouder per dag 2 koffie/theebonnen. De standhouders die dit jaar ook tijdens de zaterdagavond staan, krijgen 2 koffie/theebonnen extra.
  3. *De entertainment zal voldoende worden ingevuld om de bezoekers rond/tijdens etenstijd tot het einde van de zaterdagavond en het einde van de zondag op het terrein te houden.

*Wij streven er uiteraard naar om kramen met exact dezelfde producten te vermijden en de standhouders die erder zijn geweest de oude plek te geven, maar kunnen dit helaas niet garanderen.

**Prijzen zijn exclusief BTW!!!

***Standplaats prijzen zijn in vierkante meters (m²)

Adres:

Camping de Gouw Stek / Blote Voetenpad

De Gouw 11

1611 BS Bovenkarspel

Openingstijden:

Zaterdag 19 oktober 13:00 uur tot 22:00 uur

Zondag 20 oktober 11:00 uur tot 18:00 uur

Ben je er ook (weer) bij?

 

%d bloggers liken dit: