Inschrijfformulier standhouders 2020

**ACTIE** => RESERVEER EN BETAAL BINNEN 2 WEKEN EN MAAK KANS OP 1x RESTITUTIE VAN DE KOSTEN VAN 1 MARKTKRAAM”. (1 dag is €40, 2 dagen = €70. De restitutie ontvang je dan binnen twee weken na de Halloweenfair) *Deze actie is geldig tot en met 15 april 2020

Beste Standhouder,

Op 17 en 18 oktober gaat alweer de 6e editie van ons Halloweenfair West-Friesland Festiva van start. Met 50 standplaatsen en tussen de 3000 en 4000 bezoekers uit de regio en verder uit het land. Boerencamping de Gouwe Stek in Bovenkarspel is dan omgebouwd tot een heuse Halloween wereld.

De inschrijving is begonnen voor non food producten en diensten. Op dit moment hebben wij nog géén Food plaatsen beschikbaar. (Met food bedoelen wij friet, snacks en warm eten)

Doelgroep kinderen, ouders, families en jongeren.

De volgende doelgroep gerichte producten zijn welkom: Snoep, gadgets, (houten)speelgoed, kruiden, thee, kaas, worst, noten, (kinder) kleding, Halloween producten, ambachten, biologische,- en spirituele producten, edelstenen, honing, pagan artikelen, mystieke, esoterische en magische producten, kruiden, leuke hebbedingetjes, e.d. (Geen frisdrank!) (Wij kunnen je product/dienst weigeren als dit dubbel is of niet gepast is voor de doelgroep of ons evenement. Ben je niet zeker? Dan kun je even contact opnemen)

Wij zijn zelf voorzien van spellen en workshops, welke op het terrein kunnen worden gedaan.

Ben jij er (weer) bij? Schrijf je dan gauw in. (Wil jij weer op je “vaste plek” staan, dan raden wij je aan op tijd in te schrijven en te betalen. Zo niet, dan kan je vaste plaats vergeven worden.)

Alvast een aantal details:

* Prijzen kramen en standplaatsen; Al onze kramen zijn 4 x 1 meter en zijn voorzien van een afdak. Indien je een hoekkraam of extra ruimte naast de kraam wenst, dan kun je dit op je inschrijfformulier aangeven. (Hoekkraam is onder voorbehoud)

2 dagen – 1 Kraam €70, 2 kramen €130, 3 kramen €160

1 dag – 1 Kraam €40, 2 kramen €70

2 dagen – Standplaats (non food/diensten)  €7,50 per vierkante meter! (m2) (Voorbeeld 3 x 4 m = 12m2 x €7,50 = €90)

1 dag – Standplaats (non food/diensten)  €10,00 per vierkante meter! (m2) (Voorbeeld 3 x 4 m = 12m2 x €10,00 = €120)

Prijzen zijn excl. BTW

* Begin- en eindtijd markt:  Zaterdag 19 oktober 13.00 – 20.30 uur en Zondag 18 oktober 11:00-17:30 uur 

* Meldpunt: Camping de Gouwe Stek

* Adres: De Gouw 11, 1601BS Bovenkarspel (NH)

* Meldtijden: Zaterdag 10.00-11.00 uur, Zondag 08:00-09:00 uur

* Thema: Aangezien het thema “Halloween” is, is het een vereiste de standplaatsen of kramen in Halloween thema te versieren.

* Kramen leeg afbouwen: Na sluitingstijd mag je pas afbouwen en de kramen leegmaken.

* Parkeren: voor zover mogelijk op een parkeerplaats of op het marktterrein. Achter de standplaats in overleg.

* Aantal kramen: 50

* Bijzonderheden: er zijn beperkte stroomvoorzieningen en deze kunnen worden gereserveerd door de mensen die hebben aangegeven hier gebruik van te willen maken.

* Overnachten kan. Dit gaat buitens ons om. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin van Camping de Gouwe Stek

* Vergeet niet het volgende nog even door te nemen: Betalingsvoorwaarden, algemene bepalingen en de huisregels

Standhouder van het jaar!

Standhouder van het jaar 2020! Voor dit jaar hebben we een nieuwe Standhouder van het jaar! Ditmaal is de gelukkige standhouder Autorijschool (& Diamond Painting) Hilda de Droog uit Bovenkarspel. Een van de beste autorijlesscholen uit de omgeving.”

Zij heeft één gratis marktkraam gewonnen en extra promotie gewonnen.

“Autorijschool Hilda de Droog is een eenmanszaak met goede afgeronde training en opleidingen. U kunt erop vertrouwen dat u dus een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding krijgt”.

“Ik geloof in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat mij betreft altijd aan de basis van tevreden klanten / leerlingen. Mijn goede naam en faam dien ik bij iedere leerling opnieuw weer waar te maken. Dit doe ik door met goed materieel in een zo kort mogelijke tijd een uitstekende rijopleiding te geven”. 

 

Standhouder van het jaar 2019! Het afgelopen jaar ging de titel “Standhouder van het jaar” naar Arno de Stroopwafelman uit Enkhuizen. Een van de standhouders van het eerste uur en een fantastisch mens. Alom bekend in de omgeving en daarbuiten … “De lekkerste stroopwafels haal je bij Arno”.

“Arno’s stroopwafelkraam biedt u op ambachtelijke wijze bereide stroopwafels, kruimels, en cadeauartikelen”.

Wil jij ook meedingen naar de titel “standhouder van het jaar” en een gratis marktkraam winnen? Betaal op tijd en doe automatisch mee!

Inschrijfformulier standhouders

www.halloweenfair-westfriesland.nl

 

 

 

    Inschrijvingsformulier standhouders Halloweenfair West-Friesland 2020

  • Section

 

Verification

%d bloggers liken dit: