Win jij de eerste Halloween Koentje Pompoentje Bokaal?

Win jij de eerste Halloween Koentje Pompoentje Bokaal?

Een primeur!!! Voor het eerst bij Halloweenfair West-Friesland. Onze Koentje Pompoentje Bokaal en trofeeën!

Wil je ook één van deze van deze unieke Koentje Pompoentje bokalen of trofeeën bemachtigen?

Dat kan door mee te doen op 14 oktober met de Miss & Mr. Halloween verkiezing van West-Friesland, dat zaterdag 14 en 15 oktober tijdens Halloweenfair West-Friesland op Camping de Gouwe Stek gehouden wordt.

Dos je uit in je mooiste, spannendste of grappigste Halloween outfit. Kom ermee naar ons festival en doe mee! Klein en groot. Iedereen kan meedoen.

Op het terrein lopen een aantal van onze fotografen. Als je door hen (tussen 13:00-15:00 wordt gespot en er een foto van je wordt gemaakt, doe je automatisch mee met de voorronde. Je krijgt dan van de fotograaf een nummer in ruil voor je telefoonnummer.

Je krijgt een half uur van te voren een smsje of Whats apje om naar Podium 1 (links op het terrein) te komen om mee te doen met de finale dat om 16:00 uur begint.

Een jury bestaande uit 3 leden zal een selectie maken. Een van die juryleden is Elivra van Made of Make up uit Hoorn. https://www.facebook.com/elvira.korsten Als er iemand iets weet over schminken, dan is zij het wel. Verder Barry Dik van Studio Medemblik https://www.facebook.com/tattoostudiomedemblik en Karin de Wit-Buijsman. Een van de nieuwe eigenaren en gezichten van Camping de Gouwe Stek. https://www.facebook.com/degouwestek/

De presentatie ligt in handen van Lycette Poldervaart.

Win jij de eerste Koentje Pompoentje Bokaal of trofee?

http://halloweenfair-westfriesland.nl www.Halloweenfair-Westfriesland.nl

  • Onze vrijwilligers kunnen helaas niet meedoen.