Programma

Theater Academie Enkhuizen

Voor meer info zie deze link

Bottle up and go Skiffie band (folkmuziek)

IMG_1726

Folk Country Jugg Skiffle music band uit Enkhuizen
Een zooitje ongeregeld bij elkaar dat gezellige muziek brengt op een geheel eigenwijze manier. Zorgt gegarandeerd voor een gezellige sfeer.

Goochelaar Jorido

Jorido is al erg lang in de ban van de goochelkunst. Het begon allemaal tijdens een buurtbarbecue toen hij vijf jaar oud was.

Op 6 april 2014 heeft Jorido deelgenomen aan de Nederlands Kampioenschappen goochelen voor de jeugd in de categorie Close – Up. Voor dit kampioenschap heeft hij een speciale act gemaakt samen met zijn coach, Dennis Renardel de Lavalette. Het harde werken werd beloond, Jorido ging er met de derde prijs vandoor!

Nu kun je zijn kunsten tijdens de Halloweenfair WF Festival bewonderen. Kom kijken en laat je verbazen.

Kinderkoor Sunshine

Van oorsprong is Sunshine een kerkkoor, nu zingen de kinderen ook op veel andere podia.
Het is leuk, gezellig en leerzaam voor kinderen om te zingen in een koor en daarvoor is Kinderkoor Sunshine de ideale vereniging. Bij Sunshine leren zij zingen in koorverband. Ze krijgen les in zangtechniek, houding, ademhalingstechniek en beweging, maar uiteraard staat het plezier in zingen voorop! Er wordt elke week gerepeteerd in het parochiecentrum van de R.K. kerk in Enkhuizen. Dit gebeurt op vrijdagavond in twee groepen (een kindergroep en een tienergroep).

 

What about Bob

 

What about Bob? (WAB?) is opgericht door zanger/bassist Hans Schenk na eerst een jaar onder de naam TEN AM te hebben geopereerd. Met Hans bestaat de band uit Slag/sologitarist Marco van Velzen, drummer Robin Mijnders en sologitarist/toetsenist Richard Robert,

In de jaren ’90 en ’00 was WAB? een zeer succesvolle coverband van professionele allure, die het vooral op feesten, kermissen en partijen erg goed deed.

WAB? is een allround coverband die op een professionele wijze muziek kan neerzetten alsof het van een CD komt, maar is ook in staat om nummers te “verbouwen” tot een eigenzinnig maar herkenbaar stuk muziek.

Ofwel What about Bob? speelt ska, rock, pop, funk, nederpop, reggae, smartlappen, rock & roll, blues, engels en nederlandstalig.

Zij die WAB? nog uit het verleden kennen zullen zich de petjes, pruiken, verkleedpartijen en de vuurspuw act nog kunnen herinneren.

Heden ten dagen is WAB? kwa podium act en muzikaal een serieuzere weg ingeslagen.
Dit betekent niet dat zanger/ bassist/ entertainer Hans Schenk het zo af en toe niet kan laten een truc uit de (oude) doos te halen.

Voor de zaterdag avondopenstelling kun je dan ook een ouderwetse, unieke Halloween Special van What about Bob Special verwachten.