Impressie Halloweenfair West-Friesland Festival

Ons Halloweenfair West-Friesland Festival is gelegen op een afgezet terrein van Camping de Gouwe Stek/Blote Voetenpad in Bovenkarspel. Het is een mooi groot terrein en wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een Halloween wereld voor kinderen en families. Een beetje eng, maar met een knipoog.

Dit, met wel 50 stands met kindgerelateerde producten maar ook producten voor de ouders als speelgoed, snoep. gadgets, kleding, hebbedingetjes, biologische producten, ambachten, brocante, gezondheid, lifestyle, spirituele-, Wicca- en Halloween producten, e.d.

Een evenement waar je (samen) met je kind(eren) zeker een paar uurtjes zoet bent. Dit, met allerlei leuke, handgemaakt spellen, decoraties, een spannend spookhuis, pompoenen snijden, maar ook live entertainment als zang, dans, muziek en theater en net als vorig jaar zijn ook de roofvogels en Enkhuizer Balletschool er weer bij.

Een buitengewone kans voor jou en je kinderen om eindelijk je Halloween outfit aan te doen en er mee te flaneren.

Wil je even uitrusten en even lekker warm zitten, terwijl je kind(eren) buiten aan het spelen is (zijn), dan kun je zelfs iets rustig drinken of nuttigen in de bijeenkomst ruimte en anders uiteraard gewoon bij een van de eet stands buiten.

Wij houden van vernieuwing, dus verwacht dit jaar weer nieuwe spelletjes en leuke verrassingen.

Voor een impressie. Klik deze link. Impressie Halloweenfair West-Friesland Festival 2016