Home

Home

Halloween fair west-frieslandCOLLAGE 1 klein

Halloweenfair West-Friesland is voor de tweede achtereenvolgende keer terug en nog spannender.

Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland, oftewel Stecwf, is er trots op de tweede editie van het Halloweenfair West-Friesland festival, wat op 15 en 16 oktober op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel plaatsvind, te presenteren.

Een evenement voor jong en oud met een hele gezellige braderie, pompoen snijden, vele leuke Halloween spelletjes, een spannend griezeldoolhof, Heks Harrewar, vele figuranten en natuurlijk met een boel entertainment als dans, muziek en theater.

Voel je even Robin Hood bij de Haagsche Schutters, kom langs bij het thema “Heden, Verleden en Toekomst” waar echte Mediums, Wicca heksen en Waarzegster voor je klaar zitten en ontdek wat ze voor je in petto hebben. Bol lezen, haar of zand lezen, kaarten lezen, heksen potjes maken. Er is voor ieder wat wils.

Of laat je verrassen door de allernieuwste spelletjes als “de Griezelmuur” of “Botjes vangen” of het “Spookdoolhof” wat dit jaar nog spectaculairder gaat worden en i.s.m. Stecwf en Funprojection wordt gebouwd.

Voor de entertainment zijn o.a. Enkhuizer Balletschool weer van de partij en kun je de magie van goochelaar Jorido ervaren. Deze kanjer is derde van de Nederlandse kampioenschappen junioren goochelen van 2014.

Maar ook The Bottle Up and Go Skiffie Band, Hazeskoor Oosterleek en Yolanda van Zoolingen laten hun beste beentje zien.

Nieuw is de avondopenstelling op de zaterdag. Het terrein wordt sfeervol verlicht en het spookhuis geschikter gemaakt voor de wat oudere bezoekers. Ook de spelletjes blijven toegankelijk.

Deze avond wordt verder passend afgesloten met o.a. een griezelconcert van Muziekschool MOW en het opleidingsorkest de Musicstars van KMS Enkhuizen en een spectaculaire Fire Juggling show van Randy Keppel.

Kortom, Halloweenfair West-Friesland is hét evenement om je Herfstvakantie mee te beginnen.

Natuurlijk is er veel meer te doen. Voor het gehele programma verwijzen wij je naar de officiële website. www.halloweenfair-westfriesland.nl

Locatie:

Camping de Gouwe Stek

De Gouw 11 Bovenkarspel

Datums en tijden:

Zaterdag 15 oktober 2016 12:00-21:00 uur

Zondag 16 oktober 2016   12:00-18:00 uur

Entree:

Volwassenen €3 voor de gehele dag

Kinderen: Vrij entree

Activiteiten €3,50 voor een stempelkaart met 8 stempels