Halloween in Bovenkarspel 2017

Voor de derde maal Griezel festival in West-Friesland

Halloweenfair West-Friesland Festival is een betaalbaar familie evenement waar je met je kind(eren) zeker een paar uurtjes zoet bent.

Het festivalterrein is gelegen op een afgezet gebied van Camping de Gouwe Stek/Blote Voetenpad in Bovenkarspel. Het is een mooi groot terrein en wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een Halloween wereld. Een beetje eng, maar met een knipoog. Door vrijwilligers opgezet en georganiseerd.

Verwacht een super gezellige braderie met kindgerelateerde producten maar ook leuke producten voor de ouders.

Verder vind je er allerlei handgemaakte (nieuwe) spellen, workshops, decoraties, figuranten, een spannend spookdoolhof, pompoenen snijden, schminken, maar ook live entertainment van artiesten als de Bottle up and Go! band, Theater Academie Enkhuizen, goochelaar Jorido, Kinderkoor Sunshine en zo meer. Ook komt oud Enkhuizer Eddie Wester helemaal vanaf de andere kant van het land ons verwennen met zijn toffe Hollandse liedjes.

Vergeet de avondopenstelling op de zaterdag niet als het terrein en de marktkramen sfeervol worden verlicht, met een fantastische vuur Poi Show van Randy, marshmallows maken, een nog spannender spookdoolhof en een daverend Halloween special van de welbekende band uit de regio “What About Bob?”.

Een evenement waar je coole prijzen kunt winnen met bijvoorbeeld de Miss & Mr. Halloween verkiezing” van West-Friesland of “Raad het woordspel”.

Wil je even uitrusten en lekker warm zitten, terwijl je kind(eren) buiten aan het spelen is (zijn), dan kun je zelfs iets rustig drinken of eten in de kantine en anders uiteraard gewoon bij een van de stands buiten of bij de Heksenboet.

Ben jij er dit jaar ook bij?

Zaterdag 14 oktober 13 – 21 uur

Zondag 15 oktober 13 – 18 uur

Entree volwassenen € 3,50 + zaterdag avond

Entree volwassenen € 2,00 zaterdag avond

Kinderen vrij entree

Stempelkaart activiteiten €3,50 

De Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel

Info: www.halloweenfair-westfriesland.nl en www.facebook.com/halloweenfair