Standhouder, ben je er ook bij? Halloween Festival sfeermarkt 14 & 15 oktober 2017

Beste standhouder,

Ben je er ook bij?

Wij hebben nog standplaatsen voor de braderie van ons Halloweenfair West-Friesland Festival, dat op 14 en 15 oktober 2017 voor de derde maal op Camping de Gouwe Stek (Blote Voetenpad) in Bovenkarspel gehouden wordt!

Dit met standplaatshouders en bezoekers van binnen en buiten de regio en live entertainment..Op dit super gezellige evenement hebben wij in totaal 50 standplaatsen beschikbaar. Het afgelopen jaar hebben wij ongeveer 4000 bezoekers mogen verwelkomen.

Een heus 2-daags kinder- en familie evenement met kindgerelateerde producten, maar ook voor de ouders. Stands met (houten) speelgoed, gadgets, kleding, hebbedingetjes, sieraden, brocante, biologische-, ambachten, gezondheid-, lifestyle-, spirituele- en Halloween producten, e.d. zijn van harte welkom.

Vooral kinderproducten en het bovenstaande zijn gewenst! Wij zijn al voorzien van voldoende Food en snoepgoed producten!

Prijzen vanaf €40 per kraam en €11 per m2

Meer info: www.halloweenfair-westfiesland.nl  www.facebook.com/halloweenfair  

Mail stecwf@gmail.com of bel Widia (voorzitter): 06-12949547

Inschrijffomulier  https://halloweenfair-westfriesland.nl/inschrijfformulier-standhouders-halloweenfair-west-friesland-festival-2017/

Betalingsvoorwaarden Standhouders

Algemene Standhouders Voorwaarden

Huisregels Bezoekers en Standhouders

Impressie HFWF 2016: https://jil.st/HFWF2016impressie

Wellicht tot ziens!

 

 

 

Inschrijfformulier standhouders Halloweenfair West-Friesland Festival 2017

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”All Galleries”]